Youtubeři

26. června 2023 17:25

redakce Prima Lajk

Youtuber Max Green na poslední chvíli zradil Red Face a přešel ke Clash of the Stars. Hrozí mu obří pokuty

Válka a nevraživost mezi konkurenčními organizacemi se po sobotním galavečeru ještě více vyostřila. Nedoplatí ovšem Max Green na své náhlé rozhodnutí?

Nová zápasnická organizace Red Face se musela z plánované fackované změnit v tradiční MMA zápasy s nádechem bizarní show a bylo evidentní, že tvůrci chtějí být hlavní konkurencí pro čím dál populárnější Clash of the Stars. Jenže první galavečer skončil v sobotu slušným fiaskem, poloprázdnou halou a negativními ohlasy. Zdá se tedy, že se tvůrci Clashe zatím nemají čeho bát. I přesto ovšem probíhá mezi oběma značkami v posledních týdnech boj, který vyvrcholil právě v sobotu.

Jedním z očekávaných sobotních zápasů měla být totiž šílená bitka v telefonní budce mezi bizarními internetovými postavičkami Kolesem a Max Greenem. Jenže druhý jmenovaný se do arény nedostavil a na poslední chvíli zápas zrušil. Freescoot pak na sociálních sítích oznámil, že Max Greenovi nabídla nejmenovaná organizace 50 tisíc korun, aby do zápasu nenastoupil a poté ho unesla. Do budky se proti Kolesovi postavil právě Freescoot.

Každému ale došlo, že onou nejmenovanou organizací je právě Clash of the Stars a následující záběry z konfrontace s Maxem Green to pouze dokazují. Po sociálních sítích se totiž šíří video, na němž podle informací webu Antiyoutuber.cz najde Greena jeho agent Tomáš Lukáš v jedné hospodě v Mělníku. A nebyl tam s ním nikdo jiný než jeden z promotérů Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

Ve videu se Max Greena ptají, proč nechce do zápasu nastoupit a proč nemohl být tak slušný a dát své rozhodnutí vědět předem. Varují ho pak, že mu hrozí obří pokuty, které nebude moct kvůli údajné insolvenci údajně splatit. Green ovšem odmítá couvnout a tvrdí, že prostě patří do Clashe. Tomáš Linh Le Sy se poté do celé potyčky zapojí a svého koně se zastane.

@pan.hvezdicka Proc nenastoupil max green do Red Face zapasu?? #clash #redface #zapas#zapasy#souboj#fight @Tomas Pollak @Petr Reif362 @MrNobodyListen ♬ původní zvuk - pan hvězdička

„Žádné pokuty mu nehrozí. Ty smlouvy, které máte, jsou absolutně neplatné. Ty podmínky, které tam jsou, jsou protiprávní,“ říká tvář Clash of the Stars. Tvrdí pak, že není možné, že při platu 30 tisíc korun by měl platit pokutu půl milionu. Tomáš Lukáš a jeho kolega nakonec aspoň donutí Greena, aby své rozhodnutí oznámil oficiálně šéfovi Red Face. Celá záležitost bude mít ale podle všeho právní dohru a Maxe Greena může jeho náhlá změna názoru stát hodně peněz. Nevraživost mezi konkurenčními organizacemi bude nyní ještě na vyhrocenější úrovni.

Sdílejte článek

Přečtěte si také