Satnady

28. června 2023 16:27

redakce Prima Lajk

Youtuberka Satnady se probudila v psychiatrické léčebně. Tvrdí, že ji někdo zdrogoval

Známá tiktokerka a influencerka má za sebou hororovou zkušenost, z níž se bude vzpamatovávat hodně dlouho. Jak se dostala do psychiatrické léčebny?

Pro mnohé kontroverzní influencerka Anastázie Chomičová alias Satnady, která se proslavila účastmi v reality show LIKE HOUSE a pořadu Prostřeno! či MMA zápasem v Clash of the Stars, zažila ve středu ráno jedno ze svých největších životních traumat. Na sociálních sítích se totiž svěřila se svým hororovým zážitkem, kdy se probudila nahá v psychiatrické léčebně, s rukama i nohama přivázaná k posteli. Sama podle svých slov vůbec netuší, jak se do zařízení dostala. Byla totiž v úterý večer na koncertě a od té doby má „okno“, kdy si prakticky nic nepamatuje.

„Řekli mi, že jsem byla zfetovaná, když mě přivezli. Já ale drogy neberu a nikdy jsem žádné neměla. Jsem někde na Bulovce, je osm ráno a teď mě pustili,“ popisuje na videu ihned po propuštění Satnady. Lékaři i sestřičky jí pak měli opakovaně sdělit, že by měla přestat s drogami. Užívání drog ovšem influencerka razantně odmítá a tvrdí, že jí musel během večera někdo něco hodit do pití. Kromě traumatizujícího zážitku má pak Anastázie také zlomený nos, otřes mozku, šrámy na nohou i rukách.

Nemohla ani na záchod

Podrobněji pak popisuje, jak s ní bylo na oddělení zacházeno. „Probudila jsem se ve čtyři ráno v místnosti, kde nebyla ani klika u dveří. Byla jsem nahá, měla jsem ruce a nohy připoutané k posteli,“ tvrdí Satnady. Ta prý začala vyděšeně křičet, jelikož v šoku vůbec nevěděla, kde se nachází. Musela ji uklidňovat žena, která byla v místností s ní.

„Já jsem chtěla jít na záchod, ale nemohla jsem. I kdybych se mohla zvednout z postele, nebyla tam klika,“ dodává. Tvrdí pak, že sestřička se na ně přišla podívat až po čtyřech hodinách. Influencerka se tak mohla vyčůrat pouze do mísy, co měla pod postelí, což bylo při jejím svázání nemožné.

Drogy odmítá

Satnady byla ihned ráno propuštěna a marně se snažila personálu nemocnice vysvětlit, že drogy nikdy nebrala a nejspíše se stala obětí neznámého člověka, který ji chtěl zdrogoval. Na sociálních sítích proto prosí všechny, kteří ji v úterý večer na koncertu potkali, aby se jí ozvali a pomohli jí dát dohromady chybějící střípky. Varuje pak všechny, ať si dávají na večírcích pozor a vždy si hlídají své pití. Snad se z děsivého zážitku brzy vzpamatuje.


Přečtěte si také