Youtubeři

16. února 2024 08:30

Kisa Císařová

Začala tady jeho kontroverze a potíže s alkoholem? Kuběnka vzpomínal na Like House

30+ Otázek Tadeáš Kuběnka

Sám se nazývá ikonou. Když o něm ovšem hovoří jiní, pochvalná slova na adresu Tadeáše Kuběnky (20) mnohdy nepronášejí. V reality show Like House 2 proslul excesy pod vlivem alkoholu, ostře a s pomocí silných slov se opírá do kolegů z influ scény, popral se v kleci Clash of the Stars, nevybíravě se pustil do svého třináctiletého fanouška a údajně svedl rapera Sergeje Barracudu. Kde jsou ty časy, kdy řádil jen ve vile Like House…

Žádný skromný, nenápadný kluk s introvertními rysy to tedy rozhodně nebyl ani před svou účastí v oblíbené reality show. Že se výrazně líčí a nosí dlouhé umělé barevné nehty, o Tadeášovi Kuběnkovi zjistili všichni, kteří po obrovském úspěchu první řady Like House sledovali i tu druhou. Do ní Tadeáš vtrhl jako uragán. Se svým přisprostlým slovníkem, kdy za téměř každým druhým slovem řekl vole, ranními pozdními příchody, a naopak dlouhými nočními večírky, kde do sebe lil alkohol proudem, se hned stal jednou z nejvýraznějších postav pořadu. A taky ho nakonec vyhrál.

Dobrý den, ego ven

I díky tomu? Těžko říct, jestli pozitivně, diváky ale rozhodně zaujal. Výhra a pozornost dalších fanoušků mu jednoznačně posílily ego a daly tušit, že tenhle sotva dospělý mladý muž nehodlá brzdit. Naopak. Předznamenalo to i Tadeášovo účinkování v pořadu 30+ Otázek, který se natáčel těsně po jeho výhře v Like House 2. Jak hodláš naložit s nově nabytou slávou? Zněla jedna z otázek jeho směrem. „Jako egoistická celebrita se chovám celý svůj život, takže pro mě to není žádná novinka. Hodlám ji ale expandovat ještě víc a víc,“ zareagoval bez váhání influencer. A co Tadeáš vyhodnotil jako ten nejlepší moment v Like House 2?

Přečtěte si také: Cesta v čase s Laduškou. Influencerka ukázala svůj dětský pokojíček

Piju, piješ, pijeme...

„Moje výhra a chlastání,“ dal tehdy platinový blondýn tušit, jakým směrem se bude i nadále jeho život odvíjet, jelikož alkohol byl Tadeášovou odpovědí ještě na několik dalších otázek. „Chlastání,“ zareagoval jednoslovně influencer na dotaz moderátory Kisy Císařové: Co tě na natáčení Like House bavilo nejvíc? A co tehdy prostřednictví pořadu 30+ Otázek vzkázal svým fanouškům? „Kdo nepije, nežije,“ pronesl a v duchu tohoto hesla žil v následujících letech. Zdá se ale, že rčení na každého jedou dojde, platí. Poté, co se Tadeáš na svém Instagramu opřel do třináctiletého chlapce, který chtěl do jeho podcastu a dokonce se vyjádřil, že šikana je podle něj někdy v pořádku, přišel influencer o svůj profil a tím pádem i zásadní zdroj příjmů.

Světlejší zítřky

V nedávném dílu podcastu Kontroverzní pak Tadeáš přiznal, že to odstartovalo velmi náročné období, během kterého prý sám zakusil šikanu od těch, kteří ho sami za šikanu kritizovali. Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Tadeáš prý prozřel, omluvil se, a navíc udělal zásadní změny s pozitivním dopadem na jeho život a zdraví. Už prý tolik nepije alkohol, nebere drogy, vstává v deset dopoledne a začal chodit i na terapii. A taky si už tolik neničí vlasy. Odbarvování na platinovou blond prý Tadeášovi natolik poničilo vlasový porost, že o něj začal přicházet a na hlavě se mu začaly rýsovat kouty. Turecko to ale prý jistí, a tedy případná transplantace. Pokud vás zajímá, jaký byl Tadeáš Kuběnka v začátcích své influ kariéry, podívejte se na video na začátku článku. Dozvíte se v něm třeba i to, co v Like House provedl a zpětně se za to styděl.

Sdílejte článek

Přečtěte si také