Kuriozity

2. září 2024 08:52

Michaela Vlčková

K zápasu s Pavlem Novotným nedojde. Psychopat Bejr skončil v organizaci Clash of the Stars

Aleš Bejr, známý pod přezdívkou Psychopat, se v zákulisí tiskové konference Clash of the Stars dostal do konfliktu s MMA bijcem Alexem Cvernou. Ten mu prý bez varování dal několik ran, což Bejr označil za spiknutí ze strany organizace. Kvůli tomu ukončil své působení v organizaci. K zápasu s řeporyjským starostou Pavlem Novotným tedy zřejmě nedojde.

Na závěrečné tiskové konferenci Clash of the Stars 9 to bylo pořádně divoké. Pozdvižení vyvolala Nikol Lauberová, která opět pronesla dovnitř exkrementy. Tentokrát se jejím cílem stal Jack Hamid. Pornoherečka si tak podepsala doživotní zákaz na všechny akce organizace.

Bejra napadl Cverna

Nedělní tiskovka ovlivnila také Bejrovo působení v organizaci. Ten se rozhodl, že již nadále nechce být součástí Clash of the Stars. V zákulisí totiž došlo ke konfliktu mezi ním a MMA zápasníkem Alexem Cvernou, kdy profesionální bijec několikrát silně udeřil Bejra. Údajně bez jakéhokoliv varování. Incident byl zaznamenaný na video, které teď koluje po sociální sítích.

Ve videu umístěném na Instagramu Psychopat vysvětlil, že k němu přišel Cverna, dal mu ránu, až mu z toho spadly brýle a následně přidal další rány. „Přišel pan Cverna, měl jsem ruce dole, držel jsem ledvinku, okamžitě mi dal granát, dal mi bombu a potom mi dal další asi ještě tři nebo čtyři bomby,“ popsal Bejr na Instagramu.

Bylo to domluvené

Co přesně bylo motivem Cverny k útoku, není dosud zřejmé. Bejr je však přesvědčený, že napadení bylo předem domluvené. Obviňuje organizaci Clash of the Stars. „Myslím si, že je to prostě domluvený na mě. A můžu říct, že na Clash se*u. Toto je už trošku minimálně zvláštní. Ochranka na to čuměla a nechala Cvernu, aby tam do mě šel. Takže je to vynikající, uděláme dětem pápá a já jim se*u do huby,“ nechal se slyšet Aleš.

„Já jsem tam stál, měl jsem ruce dole, přišel Cverna a hned mi dal dělo a pak mi dal ještě další asi tři nebo čtyři. Takže já jsem se pak postavil, což by ale nemělo stejně smysl, protože on má stejně nějakých 130 kilo a možná by mi ještě zlomil sanici. To mi neříkejte, že to na mě nebylo domluvený, když na to security jenom čuměla,“ postěžoval si Bejr, který po útoku odjel do nemocnice na CT.

Končí v Clashi

Psychopat Bejr měl 7. září nastoupit do klece proti starostovi Řeporyjí Pavlu Novotnému. Avšak po napadení Cvernou Bejr oznámil, že ukončuje své působení v Clashi. Což znamená, že ruší i svůj naplánovaný turnaj s Novotným. „Končím v Clashi. Končím v Clash of the Stars,“ řekl ihned po útoku.

Novotný, který na konferenci vyhrožoval Bejrovi, že ho zabije, je ale přesvědčený, že jeho protivník do klece nakonec nastoupí. „Všichni víme, že nastoupíš, nežeru to a facky dostaneš až v sobotu,“ okomentoval jeden z Bejrových příspěvků řeporyjský starosta.

Hvězda Clash of the Stars se ozvala z basy. Kotlár ve vězení povýšil a chce ven:


Přečtěte si také