Další skandál Clash of the Stars: Streamer čelí obvinění ze zneužití. Jeho obětí byla prý i Xholakys

Organizace Clash of the Stars se potýká s dalším problémem. Před nedávnem ji negativně ovlivnilo video hajlující influencerky Hany Gelnarové a nyní se řeší skandál Dana Suchomela. Český streamer známý pod pseudonymem Opat je podezřelý ze zneužití dívky, kterou měl donutit k pohlavnímu styku i přes její nesouhlas. Jeho bývalá partnerka Valerie Holáková alias Xholakys naznačila, že se s podobným chováním svého ex také setkala.

Clash of the Stars zažívá pořádně krušné období. Není tomu dlouho, co po homofobních komentářích Samira Marginy o „zabíjení a lovení gayů“ kromě obrovské ostudy organizace mimo jiné ztratila lukrativní spolupráci se sázkovou kanceláří Fortuna.

Poté následovala kauza s další účastnicí Clashe Hanou Gelnarovou. Na Instagram, kde ji sleduje bezmála 200 tisíc fanoušků, sama zveřejnila video, v němž poskakuje s nataženou rukou, jako kdyby zdravila Hitlera. Synchronizované hajlování s přáteli před televizí mělo negativní dopad i na její soupeřku Angie Mangombe, která v důsledku nacismu Gelnarové přišla o sponzory.

Skandál v podobě pohlavního zneužití

Nyní je na světě další nepříjemný skandál. Dan Suchomel je prý nejlépe placeným bojovníkem organizace Clash of the Stars. Influencer vystupující pod přezdívkou Opat je v pořádném průšvihu. MikeJePan na svém youtube kanálu zveřejnil video, ve kterém zaznívá svědectví dívky, která v hlasovém záznamu uvedla, že s ní Opat měl pohlavní styk, přestože nesouhlasila. Což by znamenalo, že ji znásilnil.

Čtěte také: Hajlování Gelnarové? Ukázka hlouposti, má jasno Le Sy. Že nevěděla, co dělá, těžko věřit, říká

Aféra se měla odehrát v době, kdy byl streamer propuštěn z psychiatrické léčebny, kde byl kvůli svému pokusu o sebevraždu. Tehdy byl ve vztahu s hvězdou necenzurované platformy OnlyFans Valerií Holákovou alias Xholakys, kterou celá situace šokovala.

Opat si s onou dívku zprvu pouze vypisoval. Uplynul nějaký čas a dvojice si domluvila schůzku. „Přijel za mnou taxíkem, řidič byl jeho kamarád a řekl mi, že jedeme,“ vyprávěla slečna. Posléze tedy nastoupila do vozidla a se streamerem odjela.

Popsala, že po celou dobu jízdy si pouze psali, ačkoli seděla hned za ním. Už v ten moment jí to připadalo divné. Poté, co se ho dotázala, kam vlastně jedou, řekl, že do Ústí. „Myslela jsem, že budeme jenom tak někde venku, a on mě prostě tahal do Ústí k němu domů,“ nastínila s tím, že se necítila příjemně, navíc ani netušila, zda má zajištěný odvoz zpátky domů. Zeptat se však bála.

Opakovaně říkala ne

Když dorazili k Opatovi, pustili si film. V ten moment se celá situace prý zvrtla. Streamer dívku začal údajně osahávat. „Začal mi sundávat kalhoty, já mu odstrkávala ruce s tím, že nechci,“ řekla v hlasové zprávě.

Opakované námitky prý Opat vůbec nebral v potaz. „Buď hodná holka,“ naléhal prý streamer na dívku. „Bojím se tě, když ne nechápeš, jako ne,“ zdůraznila mu prý své obavy. Suchomel po těchto slovech prý přestal a začal ji uklidňovat, že se ho nemusí bát. Nadále ji ale měl osahávat. „Nakonec jsme se spolu vyspali i přesto, že já jsem vlastně nechtěla,“ doplnila smutně.

Opat nechtěl, aby jela po aktu domů. Avšak dívka chtěla pryč, a tak si zajistila odvoz. Věřila, že už je všechno zlé za ní. Ovšem zanedlouho o ní influencer hovořil v jednom ze svých streamů. Po veřejném pošpinění dívčin profil vyhledali Opatovi fanoušci a pod jejími fotkami se začaly množit negativní komentáře.

Znechucená Xholakys

Do kauzy se vložila Xholakys, Opatova bývalá přítelkyně. Na svém instagramovém profilu naznačila, že se svým ex má podobnou zkušenost. „Je mi na zvracení, jako by nestačilo, co jsi mi udělal, jak jsem u tebe byla já poprvé. Pochlub se na streamu, frajere, já to tahat nebudu,“ uvedla tvůrkyně erotického obsahu.

Dále vysvětlila, že o tom nikdy veřejně nehovořila, protože svého ex chránila. „Nikdy jsem veřejně neřekla, co jsi mi udělal, protože jsem myslela, že ses změnil, a náš vztah byl krásný,“ nechala se slyšet Valerie Holáková, kterou kauza očividně zvedla ze židle.

„Věřila jsem, že tyhle hovna nikdy neuděláš jak mně, tak jiným holkám, ale ty jsi jim to dělal v našem vztahu,“ pokračovala a doplnila, že více se k tomu vyjadřovat nebude.

Kariéra v bojové organizaci visí na vlásku

Organizátoři Clash of the Stars se nechutnou kauzou v současné době zabývají. „Potvrdí-li se obvinění a činy, ze kterých ho ty slečny obviňují, tak už v Clashi bojovat nebude. Znovu ale opakuji, nejsme policie a už vůbec ne soud,“ uvedl pro web eXtra.cz spolumajitel a moderátor organizace Tomáš Le Sy.

Hvězda Clash of the Stars se ozvala z basy. Kotlár ve vězení povýšil a chce ven:


Přečtěte si také