Carrie Kirsten vytahuje špínu na svoje ex. Zveřejnila důkazy, že ji Daniel Bayer mlátil

Influencerka Carrie Kirsten (25) se rozhodla promluvit. V téměř půlhodinovém videu s názvem UŽ STAČILO se pustila do svých expartnerů Daniela Bayera (18) a Nikose Macha (28). Aby svá tvrzení podložila fakty, zveřejnila také spoustu soukromých konverzací.

Carly Kirstenová alias Carrie Kirsten měla za svůj život dva vztahy. A podle toho, co tvrdí, byly oba dost toxické. Influencerka prozradila mnoho šokujících věcí a dle svých fanoušků odstartovala „něco velkého“. Daniel Bayer ji prý podváděl, mlátil, vydíral a manipuloval. Ani na Nikosovi nenechala nit suchou, ten ji prý zneužíval pro peníze a k placení využíval výhradně její karty.

Mohlo vám uniknout: Z Báry a Datla jsou rodiče! Influencerka přivedla na svět chlapečka

S Nikosem byla ve vztahu pět let a jejich rozchod v roce 2022 asi nikdo nečekal. „Byli jsme v takové fázi, kdy jsem si říkala, že on je ten správný a my spolu zůstaneme navždy,“ svěřila se v minulosti Kirsten. Pak se dala dohromady s mladším tiktokerem Danielem, kterého její fanoušci neměli příliš v lásce. Vyčítali mu aroganci i několikaletý věkový rozdíl s influencerkou. V době, kdy byla jejich láska na vrcholu, se ho Carrie samozřejmě zastávala, vztah ale dlouho nevydržel a koncem minulého roku se rozpadl. Carrie teď na svém YouTube kanále publikovala téměř půlhodinové video s názvem UŽ STAČILO. Totální virál má během jednoho dne (v době zveřejnění tohoto článku) už přes 600 tis. zhlédnutí.

Už nedokážu mlčet

Ve videu se rozpovídala o všem, co ji očividně tížilo na jejích bývalých vztazích. Mimoto taky zveřejnila soukromé konverzace, aby dokázala, že mluví pravdu. Spouštěčem mohly být narážky a zprávy, aby se k ex vrátila nebo kritika, že některému z nich ublížila. „Nedokážu mlčet do nekonečna a nechat si líbit úplně všechno,“ začala svou zpověď. „V tuhle chvíli už se chci prostě jenom bránit. Ani jednou rozchod neproběhl chybou na mojí straně a hned vám řeknu proč,“ pokračovala.

Přestože chtěla dle svých slov být diskrétní a nejmenovat konkrétní osoby, sledující si snadno spojí souvislosti dohromady a poznají, o kom je řeč. Influencerka sice běžně nešířila informace ze soukromí svých vztahů, ale potvrdila, že měla jen dva. A tak úplně tajné nebyly, o obou její fanoušci a sledující věděli.

Podívejte se také na Tadeáše a Simonu, kteří promluvili o Like House 3:

Daniel Bayer mě terorizoval, říká Carrie Kirsten

Následně začala mluvit o Bayerovi. „Poškozuje mě, kde se dá a honí si na tom ego,“ odůvodnila Carrie, proč se rozhodla promluvit a uvést věci na pravou míru. „Maximálně zneužívá toho, že já mlčím a nic k tomu neříkám, ale to dneškem skončilo. Rozešla jsem se s ním já, dá se říct vlastně dvakrát po sobě,“ osvětlila s tím, že by to definitivně skončilo už poprvé, ale nakonec ji Daniel uprosil, aby mu dala ještě šanci.

„Ten hulvát se ke mně dokázal chovat jako k hadru na podlahu. Pozvolna se vybarvil asi po půl roce našeho vztahu. Byl naprosto toxická osobnost. Hrozně mě terorizoval, omezoval, zakazoval mi věci, urážel mě, vydíral, ponižoval, shazoval a hrozným způsobem se mnou manipuloval,“ přiznala Kirsten.

„Byl strašně žárlivej, dělal mi neskutečně žárlivý scény kvůli ničemu. Neustále mě hlídal, kontroloval a stalkoval mojí lokaci. Když jsem chvíli neodepisovala, jel mě sem zkontrolovat, jezdil mi sem normálně dělat přepadovky,“ vysvětlila a pokračovala: „Řval na mě nesmysly, bral mi mobil a projížděl si moje chaty, hlavně ty s prvním ex. Měl pocit, že s ním určitě něco mám.“ Carrie ve videu dále vysvětlila, že v žádném případě neměla důvod se svým ex Nikosem cokoliv mít, protože rozchod měli oba vyřešený.

Přečtěte si také: Třináct let chlastal, prozradila influencerka Tady Tali o partnerovi. Sama se živí trapností

„Dokonce mě i fyzicky napadl,“ šokovala. „Lajkla jsem totiž video mého prvního ex, tak mě uhodil. Tedy vrazil mi takovou, až mi křuplo za krkem,“ obvinila Daniela. Dále přiznala, že je několikrát podvedl s mnoha různými dívkami včetně jeho bývalé přítelkyně. Když prý ale po Carrie chtěl zaplatit drahý dárek nebo dovolenou, tak mu byla dobrá.

Nikos mě taky využíval pro peníze

Ani první expartner Carrie Kirsten z videa nevyšel jako andílek. „U něj nešlo o nějaké podvádění, ubližování nebo lhaní, ale co se týče peněz, tam to o moc jiné nebylo,“ rozpovídala se o Nikosovi. „V životě za nás nikdy nic nezaplatil ze svého, ani večeři v restauraci. I dárky mi kupoval z mých peněz,“ dodala s tím, že vše platil její kreditkou, kterou měl dokonce nahranou do svého mobilu. „Nikde a nikomu jsem nesměla říct, že všechno platím já, pak mi totiž začal vyčítat, že ho shazuji,“ zakončila Carrie.

Obdiv od fanoušků

Influencerku okamžitě podpořili její fanoušci, kteří za ní hodlají stát v dobrém i zlém. Dokonce díky známým Carrie začínají na povrch vyplouvat další důkazy, jako různé staré konverzace, kde se jim se střípky těchto událostí už v minulosti svěřovala.

Očividně jí celá situace vůbec není příjemná, přesto se rozhodla sdílet i velmi intimní konverzace, aby dokázala svou pravdu. „Tak si užívej poslední dny s věcmi ode mě. Můj právník sepisuje vyúčtování a žádost o navrácení darů, včetně navrácení iPhonů a jiných věcí, které jsou účetně vedené jako majetek mojí firmy,“ pustila se do svého ex, aby mu konečně zavřela pusu.

„Máš můj obdiv, Carrie, že jsi dokázala všechno vytáhnout. Drž se, posílám spoustu síly,“ napsala jedna z podporovatelek. „Jak posrat hochům vrchol slávy za 20 min,“ zaradovala se další. Čas asi ještě ukáže, kde je pravda a jak z toho kdo vyvázne.

Sdílejte článek

Přečtěte si také