Sugar Denny

27. července 2023 16:32

redakce Prima Lajk

Míří Sugar Denny do Clash of the Stars? Youtuberka se má utkat v kleci se svou velkou rivalkou

Kontroverzní youtuberka vždycky věděla, jak na sebe upozornit. A nyní se podle spekulací hodlá poprvé postavit i do klece!

Z organizace Clash of the Stars se stala jedna z nejsledovanějších MMA akcí u nás, kterou už zdaleka nesledují jen milovníci bizáru. I když jich je pořád nejvíce. Jelikož už ovšem od pátého galavečera uplynulo několik týdnů, fandové začínají mít absťák a začínají se těšit na Clash of the Stars, které se už samozřejmě pilně plánuje. I když jména jednotlivých zápasníků ještě nebyla oznámena, stejně jako termín konání, na sociálních sítích se už pilně spekuluje o jedné slavné účastnici. A vypadá to, že to pořadatelé vytáhnou opravdu silný kalibr!

V šestém Clash of the Stars by se totiž mohla údajně objevit kontroverzní Sugar Denny, která má rovnocenný zástup obdivovatelů a hejtrů. Spekulace o její možné účasti začaly před pár týdny, kdy youtuberka na svých InstaStories zveřejnila video, v němž cvičí a označila na něm právě zápasnickou organizaci. Informace o jejím možné účasti se tehdy rozjely naplno. A podle jejího kamaráda, známého influencera Tadeáše Kuběnky, se jedná o mnohem víc než jen spekulace. Vítěz LIKE HOUSE 2 totiž tvrdí, že účast Sugar Denny v Clashi je prakticky jistá. A dokonce nám exkluzivně prozradil i jméno její soupeřky.

„Je to pravda, Denisa bude zápasit v rámci šestého večera Clash of the Stars, už máme potvrzenou i soupeřku. Denisa jde do boje s Lilian Voss, nějak se holky nemají rády, tak budou bojovat. Což je trochu jiná váhová kategorie, ale u Clash of the Stars se na to tolik nehraje,“ potvrdil pro Primu Tadeáš Kuběnka, který se pasoval na youtuberčina trenéra.

Lilian Voss není v youtuberském rybníčku úplně neznámým jménem. Už několik let točí reakční videa a na ostatních nenechává nit suchou. S Sugar Denny se pak právě kvůli tomu dostala několikrát do konfliktu a té možná došly nervy a hodlá si s rivalkou nadobro vyřídit účty. Nic ovšem zatím není oficiální a je dost možné, že Tadeáš Kuběnka zase jednou všechny vodí za nos a jedná se o způsob, jak na nadcházející Clash of the Stars upozornit. Tak uvidíme, zda Sugar Denny uvidíme za pár týdnů na oficiální tiskové konferenci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také