Muž si strčil do konečníku živého úhoře. K lékařům šel, když se mu zvíře hýbalo v břiše

Velmi nebezpečná a bizarní sexuální praktika málem připravila o život jednatřicetiletého Inda, který žije ve Vietnamu. Na urgentní příjem zamířil poté, co ho trápily velké bolesti břicha. Ty si přivodil tím, že si do konečníku strčil 65 centimetrů dlouhého úhoře.

S naprosto bizarním případem se setkali chirurgové na klinice ve Vietnamu, upozornil server VietNamNews. Pacient byl přijat na urgentní příjem do nemocnice Việt Đức v Hanoji v sobotu 27. července se silnými bolestmi břicha.

Čtěte také: 6 předmětů, které nikdy nenechávejte v autě. Hrozí exploze a fatální následky

Při zjišťování anamnézy vyšlo najevo, že si jednatřicetiletý Ind téhož dne kolem poledne vsunul do konečníku živého úhoře.

Pacient byl okamžitě vyšetřen, podstoupil testy i ultrazvuk. Z rentgenových snímků se ukázalo, že úhoř se nachází v dutině břišní. Tým odborníků zahájil kolonoskopii ve snaze odstranit cizí předmět z těla ven přes konečník. Avšak marně.

Bolesti pacienta se stupňovaly, proto se tým lékařů rozhodl provést urgentní operaci. Během operace objevili chirurgové v pacientově dutině břišní živého úhoře o délce zhruba 65 centimetrů a obvodu 10 centimetrů. Zvíře se totiž prokousalo konečníkem, posléze tlustým střevem a vniklo do dutiny břišní.

Operace dopadla úspěšně a lékařům se podařilo pacientovi zachránit život.

V konečníku měl i citrón

Úhoř nebyl jediný cizí předmět, který lékaři v těle Inda objevili. Z konečníku chirurgové vyňali také citrón. Po kontrole, zda se uvnitř pacienta nenachází další předmět, byla perforace v konečníku a tlustém střevě sešita.

Nicméně vzhledem k velkému znečištění konečníku a přítomnosti fekálií v dutině břišní museli lékaři vytvořit umělý vývod, aby zabránili průchodu fekálií nově sešitou perforací.

Lékaři uvedli, že mnoho lidí, zejména pak mladí muži, mají tendenci zkoušet neobvyklé sexuální praktiky. V nemocnici Việt Đức v minulosti už prováděli operace, při kterých odstraňovali pacientům různé cizí předměty z konečníků. Například lahve od oleje, skleněné poháry a hračky pro dospělé. Nyní se však jedná o první případ, kdy bylo do konečníku vloženo živé zvíře.

Mohlo by vás zajímat: Co dělá Fenin po návratu z léčebny? Pije! Uchlastám se k smrti, vzkázal

„Úhoři mohou dlouhodobě přežívat v anaerobních podmínkách a mají schopnost prokousnout se trávicím traktem. Lidé by proto nikdy neměli zavádět do konečníku živé živočichy za účelem vyhledávání intenzivních pocitů kvůli nepředvídatelným následkům,“ varoval zástupce chirurgické kliniky v Hanoji.

Dominik Feri půjde za znásilnění na třik roky do vězení:


Přečtěte si také