Veronica Biasiol se učí chodit. Odjela kvůli tomu až do Bangkoku

Poté, co si odnesla z české soutěže krásy Miss Czech Republic korunku, se Veronica Biasiol (25) rozhodla na sobě pořádně zamakat. Česko má reprezentovat na prestižní světové soutěži v Asii, proto odcestovala do thajského Bangkoku, kde se momentálně učí chůzi od špičkových profesionálů.

Známá influencerka Veronica Biasiol v květnu získala titul Miss Grand v soutěži krásy organizované Taťánou Makarenko. Instagramerka, kolem které bylo nedávno dost rušno kvůli rozchodu s pokerovou hráčkou Barborou Mlejnkouvou, bude díky výhře v Miss Czech Republic reprezentovat Českou republiku na Miss Grand International, jež se bude konat v říjnu v Asii.

Čtěte také: Veronice Biasiol došla trpělivost. Konečně řekla, jak to má s Adamem Sedrem

Biasiol se na prestižní světovou soutěž důkladně připravuje. Krásná už je, aby se ale mohla stát vítězkou Miss Grand International, půvab jí rozhodně stačit nebude. Proto odcestovala do Bangkoku v Thajsku, aby se mohla učit chůzi od těch nejlepších.

„Jeden z hlavních důvodu, proč jsem přiletěla právě sem, jsou lekce catwalku,“ vysvětlila svým sledujícím na sociální síti Instagram. „Asie a především Miss Grand je známá pro svou typickou chůzi, otočky a projev. Na tomhle všem je potřeba do světového finále zamakat,“ pokračovala influencerka a přiložila video, v němž zachycuje lekci chůze s instruktorem.

Přiznala, že ji čeká ještě hodně dřiny, aby se přiblížila k dokonalosti. „Rozhodně se mám ještě hodně co učit,“ svěřila se a fanoušky upozornila, že naučit se catwalk rozhodně není žádný čajíček, obzvlášť na vysokých podpatcích. „Abych řekla pravdu, sice se to nezdá, ale dneska to byla docela makačka. Platform heels (boty na podpatku s platformou, pozn. red.), odbourat zažité a naučené programy chůze, nové převést do nohou a ještě se u toho tvářit. Každopádně mega zážitek, úžasně milí lidé, prostředí a zítra zase znova,“ dodala půvabná Biasiol.

Mohlo by vás zajímat: Biasiol v soutěži krásy? Lidé šílí, chtějí přirozenost. Makarenko volbu hájí

Fanoušci, ale i řada známých českých krásek přeje Veronice úspěch. Palce jí drží také bývalá pornoherečka Karolína Urbanová, lépe známá jako Daisy Lee. „Hodně štěstí,“ vzkázala Urbanová z Ekvádoru, kde teď žije.

Rozchod Biasiol přišel sotva půl roku poté, co se pochlubila, že s partnerkou zvažují registrované partnerství i miminko:

Sdílejte článek
Štítky soutěž Thajsko Bangkok chůze královna krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko Miss Grand International catwalk

Přečtěte si také