TVTwixx

16. června 2023 14:56

redakce Prima Lajk

Nejhezčí česká MMA zápasnice chtěla v Clash of the Stars zbít známého youtubera. Proč jí to nevyšlo?

Je hezká, úspěšná, drsná a dokázala by porazit i mnohé chlapy. 19letá Veronika Zajícová má před sebou velkou budoucnost.

Sice se Veronika Zajícová pořád počítá mezi náctileté, má za sebou ale tolik úspěchů, že jí může závidět kdejaký zápasnický veterán. Je jí teprve 19 let, i přesto už se stačila stát mistryní Evropy v MMA, vícemistryní Evropy v boxu a v uplynulých dnech dominovala na mistrovství republiky v kickboxu, kde získala dvě zlaté medaile a tři stříbrné. Drsná holčina, která v MMA vystupuje za organizaci RFA, je prostě mimořádný talent, který dokáže vyniknout v každém bojovém sportu.

I když je jejím snem stát se zápasnicí světoznámé organizace UFC, v minulých týdnech se motala kolem Clash of the Stars, kde si vyzkoušela pozici trenérky. Připravovala totiž k zápasu slepého Dragunova, jenž se v ringu utkal s kontroverzním youtuberem Danny Threemanem z kontroverzní partičky TVTwixx. Zprvu se přitom chtěla s Dannym utkat sama. Byla totiž naštvaná na jeho chování a nelíbilo se jí, že chce jít zápasit proti klukovi s jasným handicapem. Organizace ovšem zápas muž vs. žena údajně nakonec nepovolila, a tak se rozhodla Dragunova alespoň trénovat. Zápas ovšem i tak vyhrál rival z TVTwixx.

Zajícová ovšem nemá nakročeno pouze k velké zápasnické kariéře. Jak jste si asi všichni v galerii všimli, Zajícová je sexy mladou dámou, na níž je dřina v posilovně vidět a může se pochlubit správně vypracovaným tělíčkem, které dokáže hezky prodat. Na sociálních sítích se proto ráda chlubí svým žhavým zadečkem i sexy fotkami v plavkách. A jelikož si možná trochu myslí i na dráhu modelky, přihlásila se do letošního ročníku Miss České republiky, kde se už dokázala probojovat do semifinále a myslí si na vítězství. A rozhodně není bez šance. Tak uvidíme, zda se jí zde bude dařit stejně jako v ringu.

Sdílejte článek
Štítky MMA youtuber Ultimate Fighting Championship Clash of the Stars TVTwixx Danny Threeman Veronika Zajícová

Přečtěte si také