Koleso

17. července 2023 14:54

redakce Prima Lajk

Tiktoker Koleso přiznal drogovou závislost! Proč se z něj stal bezdomovec?

Ještě před několika měsíci patřil mezi sledované a kontroverzní influencery. Nyní ovšem řeší Koleso nedostatek peněz a snaží se odrazit ode dna.

Minulý rok byl Patrik Pešava alias Koleso velmi sledovanou tiktokerskou postavičkou, která bavila internet svými hláškami, kontroverzním chováním a virálními videi. Velkou pozornost vzbudila také jeho vítězná polštářová bitva v druhém Clash of the Stars. Jenže poslední dobou už jeho internetová sláva přeci jen trochu upadá a ani jeho zápas v telefonní bude v Red Face milovníky bizáru moc ze židle nezvedl. A evidentně se to začíná projevovat také v Kolesově soukromém životě.

Podvod od TVTwixx

V rozhovoru pro web Antiyoutuber.cz uvedl, že momentálně nemá prakticky žádné peníze, je bez práce a bohužel bez střechy nad hlavou. Kvůli špatné finanční situaci spí Koleso u kamarádů či známých v čele s tiktokerem Panem Hvězdičkou, s nímž momentálně spolupracuje. „Momentálně jsem v autě, hledám bydlení a kluci mi pomáhají. Pan Hvězdička mi pomáhá a jsem za to rád, protože se udržuji, a tak nějak funguji,“ řekl v rozhovoru.

Ve špatné finanční pak je také z důvodu, že na některé influencerské spolupráce tak trochu naletěl. Uvedl např., že ze společná videa s problematickou youtuberskou partičkou TVTwixx, která se rozhodla na jeho popularitě přiživit, viděl ve výsledku jen „pár korun“. „Já jsem byl tehdy naivní a zjistil jsem, že se v tom točí velké prachy. Vždycky mi slíbili velkou částku, dostal jsem za to ale jenom tisíc korun,“ tvrdí Pešava. Za poslední společné video mu údajně slíbili dva tisíce korun, nakonec ale dostal pouze stovku.

Závislost na drogách

Vyjádřil se také ke svému divokému životnímu stylu. Koleso je totiž poměrně známý tím, že to na večírcích to umí rozjet a holduje alkoholu. Nyní se ovšem přiznal, že byl závislý na drogách a pět let bral pervitin, který si postupem času prý začal aplikovat přímo do žíly. Tuto vážnou závislost už má podle svých slov za sebou. Byl totiž na odvykačce. Zde ovšem na rozdíl od jiných lidí netrávil dlouhé měsíce, ale byl zde pouhý týden. I tato krátká doba mu ale prý pomohla pochopit, že má s drogami nadobro skončit.

„Když jsem vylezl ven, kámoši mě zvali na čáru, ale já jsem řekl, že prostě ne, že už to nechci a šel jsem pryč,“ uvedl v rozhovoru pro Antiyoutuber.cz. Koleso se zkrátka snaží dát život opět do pořádku a chce začít od nuly s novou prací. Zároveň se ovšem nebojí prosit fanoušky na InstaStories o pomoc, kde se svým číslem účtu prosí, aby mu lidé posílali peníze. Tak uvidíme, zda se Koleso od pomyslného dna opravdu odrazí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také