Showbyznys

15. září 2023 08:10

Josef Šťastna

Agáta nezvládá vztahy ani rozchody. Špinění Jaromíra Soukupa je zbytečné

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Influencerka, kterou na Instagramu sleduje přes 370 tisíc lidí, znovu ukazuje, že jí nejdou vztahy ani následné rozchody. Rozchod s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) asi bolí, některé věci jsou ale od Agáty Hanychové (38) zbytečné.

Když začínala Agáta se Soukupem randit, tak jí asi tak 98 procent fanoušků vzkazovalo, že je to omyl. Agáta k tomuto zjištění doputovala také, ale výsledkem vztahu, který netrval ani dva roky, je malá dcera Rozárka. O tu musí nyní jít především!

Agáta i Jaromír se po rozchodu dušovali, že nebudou prát veřejně špinavé prádlo, že rozchod proběhl v míru a je třeba myslet na pohodu a duševní vývoj miminka. To znělo velmi sympaticky. Jenže uplynulo pár dnů a bývalá modelka znovu dokazuje, že rozchody jí jdou stejně špatně jako pokusy někoho milovat.

„Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří,“ dojímala se Agáta na svém Instagramu a snad i chtěla věřit tomu, že s mediálním bossem budou dál kamarádi.

Jenže pak věci nabraly jiný spád. Deník Blesk zjistil, že u Agáty přespává její bývalý přítel Mirek Dopita. Podnikatel je otcem malého Kryšpína, ale do které postele večer vleze, ví jen o sám. Agáta tvrdí, že vždy spí v pokojíku svého syna. Pro Soukupa musí být ale nepříjemné, když se některé věci dozvídá z Blesku nebo z bulvárního webu eXtra.cz, který Jaromír dlouhodobě nemá v lásce.

Následoval vzkaz pomocí songu od Lily Allen s příznačným názvem Fuck you. V refrénu se zpívá: „Se*u na tebe, zvysoka na tebe se*u, protože nesnáším všechno, co děláš a nesnáším celou tu tvoji partu, tak se od nás prosím drž dál.“ Nemáme pocit, že by song byl věnovaný Dopitovi nebo Agátině mamince Veronice Žilkové, naopak si myslíme, že adresát je jasný.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Soukup koupil byt za 200 000 000 korun

Web eXtra.cz nyní uveřejnil rozhovor s Agátinou kamarádkou, kde se tvrdí, že Agáta se snaží Soukupa vymazat ze života.

„Jak ho opustila, tak to trošku rozebírala. Ale už tehdy spíš mluvila o plánech do budoucna než o něm. Přiznávala nicméně, že to byl omyl od začátku do konce, že to bylo celé špatně. Samozřejmě vyjma Rozárky, za tu je vděčná,“ řekla webu eXtra.cz kamarádka bývalé modelky.

Agáto, Soukupa ze svého života nevymažeš

To jsou další slova, která by si Agáta mohla odpustit. Ona si dnes myslí, že Soukupa potřebovat nebude a snaží se pálit mosty. Jenže Soukupa bude potřebovat malá Rozárka. Maličké miminko za nic nemůže a zaslouží si, aby ho tatínek mohl vídat. Agáta zapomíná, že Jaromír už jí z života nikdy nezmizí. Naopak se do něj bude díky Rozárce neustále vracet. Rodiče budou jednou řešit školku, dovolenou, první cestu do školy, přijímačky na střední...

Když je žena zralá a moudrá, tak chápe, že dítě potřebuje otce a minulost se smazat nedá. Když zralá není, tak do budoucnosti tahá zbytečnou zátěž, která ale nejvíce poškozuje ty, kteří za nic nemohou. Tedy ty nejmenší, kvůli kterým by rodiče spolu měli dál vycházet dobře, i když se už nepotkávají v ložnici či u prostřeného stolu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také