Bára Stříteská se vyjádřila k excesům Datla. Ve videu se křečovitě smála, lidé jí nevěří

Fanoušci nepřestávají pochybovat o tom, že vztah Marka Valáška (26) a jeho partnerky Báry Stříteské (26) je v podstatě jen hra na idylku. A nic na tom nezměnilo ani poněkud krkolomné vyjádření, které byla mladá influencerka a matka teprve pětiměsíčního Kyliánka zveřejnit poté, co se na veřejnost dostalo svědectví cestujících, kteří s nimi seděli v jednom letadle.

Influencer Datel vyrazil se svou partnerkou Bárou Stříteskou a synem Kyliánem na dovolenou. Společně s nimi odlétaly i maminky obou z páru. Pohádková dovolená však neměla příliš příjemný start. Po problémech už na letišti, v jejichž důsledku měl mít let dokonce zpoždění, se podle očité svědkyně Valášek opil a na palubě pak chodil za letuškami.

„Co jsme pochytili, tak Datel byl celý včerejší den někde pryč, zatímco Bára měla na starost malého, obstarat vše. Vypadalo to, že je z toho fakt vyčerpaná. Maminky se tam vyptávaly, jestli už mají novou postýlku. Na to Bára třeba dost naštvaně odpověděla, že ji mají už nějakou dobu doma, ale Marek ji prostě není schopný sestavit. A celé to znělo tak, že s nimi není tolik doma,“ popsala svědkyně, jak ji cituje web Vipstar.cz.

Čtěte také: Bára z Like House ukázala obří prsa a titěrné plavky. Přišla vlna hejtu

Dále se měla skupina odebrat do duty free a právě tam zřejmě došlo ke zdržení. „Došli až dost pozdě, takže jsme kvůli nim i o něco později odletěli. Protože to trvá, než se usadí tolik lidí a miminko. Byl tam celkem stres, křičeli po sobě, ale pro to jsme měli ještě pochopení. Kyliánek byl celou cestu moc hodný, vůbec nebrečel,“ doplnila svědkyně. Pochopení už ovšem neměla k chování Datla.

Zatímco chování Báry bylo podle cestujících ukázkové a o malé dítě na palubě letadla se starala přesně tak, jak se od matky očekává, u Datla tomu mělo být naopak. Během letu měl vypít dost alkoholu. „Chodil pak i pít za letuškami, docela se i motal v uličce mezi sedadly,“ dodala cestující. Právě její slova se Bára Stříteská pokusila vyvrátit vyjádřením na stories na Instagramu.

Křečovitý úsměv a vyvracení vlastních slov

„Tak já vás tady všechny zdravím z Hurghady. Jsem teda krásně opálená a jenom jsem chtěla říct, že jsem vždycky milovala telenovely... jako fakt odmalinka a nikdy jsem nečekala, že jednou v tý telenovele budu hrát,“ započala Bára své vyjádření ve videu, na němž se v podstatě bez ustání usmívala od ucha k uchu.

„Co mě asi tak mrzí, tak je to, že to došlo do bodu, kdy vlastně lidi píšou mé mamce a není to vůbec hezký, nelíbí se mi to, já bych si nikdy to nedovolila, každopádně takový jsou lidi a dál se k tomu asi vyjadřovat nebudu, protože tohle je celý hrozně nafouklý,“ řekla jen několik vteřin předtím, než se k situaci nakonec přeci jen dál vyjádřila.

Na internetu se objevily také fotografie, na nichž je na rodinné dovolené Datel sám na snídani, zatímco partnerka se synem i maminky jsou neznámo kde. Právě k tomuto faktu se vztahuje část Báry vyjádření, kterou její sledující nemohou pochopit. Vyjádřila se totiž dost zmateně a evokovala v nich tak pocit, že lže, aby se neukázalo, že v jejím ráji jsou problémy.

„Ano. Vstává pozdě, a jako co, já vstávám s malým prostě v sedm ráno, nebo respektive malej tady vstává v 10 ráno, a já tady chodím s mamkou, s tetou a s Marka mamkou na snídani a pak ještě budím malýho v 10, protože tady nádherně spinká. No a potom jdeme na pláž a pak přijde Marek na oběd,“ uvedla influencerka.

Sledující se Báře vysmívají

V komentářích v internetových diskuzích je pak velmi těžké najít byť jen jeden jediný, který by jí vyjádřil podporu. Naopak. „Nenapsal jí Datel scénář, co má říkat? Že to nemá hlavu ani patu,“ napsala jedna z komentujících. „Ty vole, tak kdyby mě někdo nachytal, že se hádám jak blázen v letadle a všude by se to řešilo, tak raději držím hubu, než se takhle hloupě vyjádřit,“ napsala další.

Datel o vztahu s Bárou pochyboval, pak ale oznámili těhotenství:

Sdílejte článek
Štítky Datel Instagram Hurghada Marek Valášek Barbora Stříteská Influencer Like House Bára Stříteská společenská rubrika

Přečtěte si také