Veronica Biasiol se zase usmívá: Rande s dívkou, se kterou podvedla Mlejnkovou

Influencerka Veronica Biasiol (25) potvrdila, že se v současné době často vídá s Alicí z Ostravy, se kterou podvedla svou bývalou partnerku a pokerovou hráčku Barboru Mlejnkovou (33). Vztah s Alicí Biasiol přímo nepotvrdila, ovšem ani nevyvrátila.

Před několika měsíci skončil tříletý vztah Biasiol a Mlejnkové. Důvodem rozchodu influencerky a pokerové hráčky byla nevěra známé influencerky.

Čtěte také: Veronica Biasiol dostala naloženo. Tohle si nezaslouží žádná máma, říká Clara Biasiol

Zatímco Biasiol randila s Bárou, deset měsíců flirtovala s Alicí z Ostravy. K nevěře však mělo dojít pouze jednou. „S člověkem, se kterým jsem si psala, flirtovala a kompenzovala si věci, které mi ve vztahu s Bárou chyběly. Ale jednou jedinkrát jsem pochybila. Jednou jsem se s tím člověkem viděla a měla styk. Dělat to celou dobu je prakticky nemožné. Byl to člověk, který byl daleko přes celou republiku. Neomlouvám své činy, ale moc se to umocňuje,“ vysvětlila v minulosti Veronica na svém Instagramu.

Nějaký čas panovala po rozchodu s Mlejnkovou nevraživost mezi Biasiol a Alicí. Avšak nyní se zdá, že je vše zapomenuto a dívky si spolu užívají krásné chvíle. „Vzala jsem Veronicu Biasiol na rande a myslím, že úspěšně,“ informovala na platformě Instagram Alice Kolarčíková.

Že se vídají, potvrdila i sama Biasiol. „Vyříkali jsme si, co se stalo. A ano, trávíme teď spolu hodně času,“ popsala influencerka pro web VipStar.cz.

Zda opravdu tvoří pár, není jisté. Veronica Biasiol tuto informaci nicméně nevyvrací. „Nic nepotvrzuji ani nevyvracím, zkrátka spolu trávíme teď hodně času,“ uvedla pro server eXtra.cz.

Ještě minulý rok Biasiol hovořila o miminku s Bárou Mlejnkovou:

Sdílejte článek
Štítky nevěra rozchod Instagram vztah influencerka Miss Czech Republic Barbora Mlejnková Veronica Biasiol Miss Grand International Alice Kolarčíková

Přečtěte si také