Známá česká youtuberka se tajně vdala! Radostnou novinu skrývala 3 měsíce

Jedna z youtuberských veteránek, kterou zná ze sociálních sítí snad každý, si po dlouhých letech vzala svou životní lásku. Před světem to ale pěkně dlouho tajila.

Anežka Chudlíková alias Not So Funny Any patří u nás už takřka mezi veteránky sociálních sítích a mezi první generaci slavných českých youtuberek. Na jejích videích o módě, make-upech, sebelásce či zábavných kouscích vyrostla už řada divaček. I po letech patří na sociálních sítích mezi velmi známá jména a díky popularitě založila i vlastní kosmetickou značku. Jedním z poznávacích znamení, podle něhož ji identifikuje každý fanda, nejsou pouze růžové vlasy, ale také její dlouholetý partner.

Tím je známý rapper a zpěvák Marek Lazarovski vystupující pod pseudonymem AMCO. S ním tvoří Any pár už dlouhých 13 let, mnozí fanoušci sledují jejich vztah takřka od jeho počátků a dvojice je považována za nerozdělitelný internetový pár. A nyní se jejich příznivci dočkali velkého překvapení a obřího happy endu. Youtuberka i AMCO totiž na sociálních sítích přiznali, že už jsou nějaký ten čas manželé!

Svatba, kterou pár dlouho tajil, totiž proběhla už takřka před třemi měsíci, konkrétně 25. května v New Yorku. Any s AMCEM si pak evidentně chtěli naplno užít novomanželských chvil a s radostnou novinou se pochlubili fanouškům až nyní, kdy kromě fotky polibku ukázali i zábavný dort. Příjemný šok a gratulace fanoušků pak samozřejmě na sebe nenechaly dlouho čekat. Zdá se, že již tak usměvavé Any úsměv z tváře jen tak nezmizí.

Sdílejte článek
Štítky svatba partner Anežka Chudlíková Not So Funny Any AMCO

Přečtěte si také