Youtuber Freescoot konečně ukázal svou novou holku. Co se kvůli nové lásce musí naučit?

Známý influencer Jakub Smrek, jehož znáte například z druhé řady LIKE HOUSE, byl dlouho bez partnerky. Nyní ale září štěstím.

Youtuber Freescoot už patří mezi internetové veterány a v posledních letech na sebe upozornil zejména účastí v reality show LIKE HOUSE, zápasy v Clash of the Stars a aktuálně promováním nové zápasnické organizace Red Face. V soukromí je pak známý svým poměrně divokým životním stylem, při němž si dokázal patřičně užívat. V minulosti sice měl jeden vážný vztah, jinak si ovšem užíval single života a ženských krás. V podcastu A-Cast na sebe ostatně před časem prozradil, že mu postelí prošlo přes 150 holek. Jenže jak se zdá, tak nyní konečně poznal tu pravou.

Jeho fanoušci si v posledních týdnech všímali, že se na InstaStories často pohyboval po boku nové krásky. A nyní se svým úlovkem konečně rozhodl oficiálně pochlubit. A jelikož jinak Freescoot na vztahy příliš není a obvykle se do nich nehrne, je jasné, že pouto s novou přítelkyní musí být opravdu speciální. „Nová etapa mého života. Ti, co mě znají, tak vědí, že pro mě slovo ‚vztah‘ fakt znamená hodně, a když se pro něj rozhodnu, tak už to něco znamená,“ vysvětluje youtuber na Instagramu.

Jeho přítelkyně vystupuje na sociálních sítích pod přezdívkou Hikkkazawr a podle všeho pochází z Kazachstánu. Mezi párem tak momentálně existuje jistá jazyková bariéra, která jim ale nedělá vůbec problémy. Freescoot se totiž nebojí kvůli své lásce leccos přiučit. „Hodně z vás si všimlo, že náš vztah je v angličtině a se snažím naučit rusky. Takže o to víc to je celé silnější, neboť mi to do života přidává další směr a vlastně naučnou stezku,“ dodává Freescoot. A nutno říct, že Freescoot opět prokázal svůj dobrý vkus. Snad tedy po volnější životní etapě našel vztahové štěstí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také