Sugar Denny má finanční trable, spekulují lidé. Rozprodává šatník včetně špinavých tenisek

Sugar Denny začala rozprodávat své oblečení. Není tomu dlouho, co se dokonce pokoušela prodat zcela zničené a špinavé boty. Komentátoři na sociálních sítích teď spekulují, že Sugar Denny si pravděpodobně prochází finanční krizí.

V poslední době kolují na internetu informace o tom, že má Sugar Denny na krku dluhy. O finančních potížích své bývalé kamarádky hovořil i Tadeáš Kuběnka v podcastu Bez pózy Agáty a Vincenta.

„Dluží mi peníze. Neposlala mi je. Je to 200 tisíc. Už ji žalovala i moje máma, protože té taky dluží peníze,“ pronesl dříve Kuběnka.

Že má Denisa Kouřílková alias Sugar Denny trable s penězi naznačil i incident s její matkou. „Ty ani nevíš, jaké teď musíme řešit finanční problémy,“ napsala matka internerové hvězdy bývalému asistentovi dcery. Na internetu dokonce kolují i zprávy, že na daních dluží přes milion korun, připomněl web expres.cz.

Čtěte také: Tadeáš Kuběnka se ozval. Ukázal se s tmavými vlasy a bez make-upu, ještě nemá vyhráno

A zdá se, že problémy s financemi musí Denisa doopravdy řešit, protože na platformě Vinted rozprodává svůj šatník. V současné době nabízí zboží v hodnotě zhruba 30 tisíc korun. Ještě před pár dny byla ale hodnota mnohonásobně vyšší.

Rozprodává šatník

Na platformě Vinted Sugar Denny prodává spousty kousků ze svého šatníku od drahých luxusních značek. Částky se pohybují v řádů tisíců korun.

Mohlo by vás zajímat: Tadeáš Kuběnka je na tom psychicky zle. Skončil v péči lékařů, přiznala jeho máma

Avšak některé z produktů nabízených Kouřílkovou mají směšnou hodnotu. Sugar Denny se před nedávnem pokoušela prodat tenisky, které by snad nikdo nekoupil. Byly nošené a jejich opotřebení bylo zřetelné na první pohled. Navíc byly boty ušpiněné. Po nějakém čase již tenisky v nabídce nebyly a tak zřejmě i ona sama pochopila, že poničené tenisky snad nikdo nekoupí. Jejich hodnotu stanovila na tisíc korun.

Na sociálních sítích však Sugar Denny působí, že žádnými trablemi neprochází.

Tadeáš Kuběnka se proslavil také díky reality show Like House:


Přečtěte si také