Tary

21. července 2023 15:34

redakce Prima Lajk

Tary natáčí s dětmi na táboře sprostá videa. Fanoušci i rodiče ho kritizují

Pro mnohé kontroverzní youtuber Tary si nyní užívá se svou rodinou na každoročním Tary Campu. Jeho videa z tábora ovšem vyvolávají u rodičů mnoho otázek.

Taras „Tary“ Povoroznyk patří už roky mezi nejsledovanější české youtubery a má za sebou i řadu skandálů, jež mu zajistily nespočet pozornosti i hejtrů. Ostatně na aférku s dítětem, kterému Tary řekl, že má na jeho oblečení málo peněz, se asi na sociálních sítích nikdy nezapomene. Tary se ovšem v poslední době malinko zklidnil a už na sebe neupozorňoval tolik jako kdysi. Kromě parkouru totiž točí zejména videa se svou dcerou Arianou. Jenže na svém tradičním parkourovém táboře Tary Camp o sobě dal nyní zase trochu nechtěně vědět.

Jak už totiž bývá zvykem, i letos na táboře s dětskými účastníky natáčí zábavná videa na TikTok či YouTube a již tradičně je tento obsah infantilní a jednoduchý – zkrátka pro jeho cílovku. Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného, už i jeho hejtři si na tento styl videí zvykli. Jenže lidé si nemohli nevšimnout, že Tary mluví na videích s dětmi vulgárně, říká jim sprosté vtipy a padají zde prostě slova, která by před omladinou padat neměla. A podle mnohých to není nejen vtipné, ale ani výchovné či správné.

@taras_povoroznyk Tary, sprchuješ se někdy? 🤔 @Tary Camp 🏕 #tarycz #RebelTary #tarycamp ♬ původní zvuk - Tary

Na jednom z klipů mu jeden kluk řekne, že jeho nohy smrdí jako ho*no. „No bodejť by ne, když mi rostou z p*dele,“ řekne mu na to Tary. V dalším videu pak oslovuje malé dívky jako košťata a v jiném zase říká dětem, že jsou blbé. I když jde o humorné scénky, jimiž se jeho malá cílovka směje, dospělé publikum už se tolik nebaví. Píší Tarymu pod videa, že podobné chování je před dětmi za hranou, měl by jim jít příkladem a rozhodně nepodporovat, aby mezi sebou děti takto mluvily. Jiní zase tvrdí, že po těchto klipech by svou ratolest do Tary Campu nikdy neposlali.

@taras_povoroznyk Tary, my jsme rozbili okna! 😫@Tary Camp 🏕 #tarycamp #RebelTary #tarycz ♬ původní zvuk - Tary

„Ten kluk se za sebe bude jednou stydět,“ komentuje výkon dětského herce jeden z komentujících. Obzvláště mezi rodiči pak vzbudila videa velkou nevoli a zdá se, že Tary těmito vtípky přišel o několik potenciálních zájemců. „To vážně chceš, takový tábor pro dítě. 10 tisíc korun za tohle? Myslela jsem, že bych udělala radost malé. Po tomhle jsme si to dost rychle rozmyslela,“ napsala jedna z naštvaných matek. „Skvělá mluva na táboře! Že máte jméno, znamená, že můžete být sprostý?“ píše další komentující. Je jen otázkou, zda si Tary z dalších hejtů vůbec něco dělá.

Sdílejte článek
Štítky děti Tary Taras Povoroznyk Tary Camp sprostá videa

Přečtěte si také