Showbyznys

28. března 2024 09:25

Josef Šťastna

Playmate Denisa Gudelj dala mladým ženám recept, jak se dostat na titulku prestižního magazínu

Denisa Gudelj radí, jak pózovat a uspět v modelingu

Charismatická Denisa Gudelj se stala jednou z hlavních tváří projektu Hledáme Playmate a z pozice porotkyně bude vybírat ženu, která dostane právo pózovat pro Playboy. Při této příležitosti poskytla rozhovor o tom, jak být sebejistá před fotografy a jak nastartovat kariéru.

Okouzlující Denisa Gudelj se stala historicky první Playmate, která vzešla z castingu, který byl určen sexy ženám napříč Českou republikou. Ve druhém ročníku show Hledáme Playmate usedne Denisa v porotě a pro magazín Playboy bude vybírat ženu, které předá štafetu.

CHCETE SE STÁT NOVOU PLAYMATE? PODMÍNKY A REGISTRACI NAJDETE ZDE.

Ty nejkrásnější ženy mají nejen dokonalé tělo, ale musí mít také jiskru v oku. Ale jak chcete jiskření v očích vyfotit? To není pro fotografa vůbec snadné. Denisy jsme se zeptali, jak ona své charisma umí prodat při pózování.

"Já věřím, že pokud dívka tu jiskru v oku má, tak bude při focení vždy vidět," uvedla Denisa s tím, že při focení se snaží být hlavně uvolněná, ale narodila se jako trémistka, tak je to někdy boj. Některým modelkám při pózování pomůže kapka alkoholu, ale to není recept pro Denisu, protože ta alkohol nepije.

Co vzkazuje Denisa mladým slečnám, které by chtěly jednou pózovat pro Playboy? Podívejte se na video v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky Playmate Playboy erotika Denisa Gudelj Hledáme Playmate

Přečtěte si také