Videa

2. února 2015 14:20

Lucie Průchová

Chlapecká kapela Backstreet Boys je zpět... A určitě je na co se těšit!

VIP - Comeback BackStreetBoys

Ve svých 20 letech se stali nejprodávanější chlapeckou kapelou v historii. Prodali více než 130 milionů alb po celém světě. Svou slávu ale neunesli a někteří z členů se dokonce léčili z různých závislostí.

Jak sami říkají: „Naší hlavní chybou byla lhostejnost. Navzájem jsme se nepodporovali, nepomáhali si a to byl začátek našeho konce.

Ale dnes je vše jinak, z chlapců se stali muži a kapela Backstreet Boys je zpět! A tentokrát prý už napořád. Kdysi mega úspěšný Boyband – dnes tedy spíš už pánská skupina, která proslula v 90. letech, se o comeback už jednou pokusila. Neúspěšně. Tentokrát ale mají klucí jasno – zpívat budou, dokud budou schopni chodit. Natočili nové album a dokonce i dokumentární film mapující jejich kariéru. Jak sami říkají, „Je to vlastně náš život po 22 letech. Natáčení filmu jsme neplánovali, prostě se to stalo.“ Film začal vznikat při nahrávání alba In a World Like This v roce 2013 a má název, Ukaž jim, čím si… Tak jsme zvědaví, jestli nám kdysi chlapci, dnes dospělí muži ukážou, čím jsou a kam je jejich životy posunuly.

Píseň In a World Like This ze stejnojmenného alba:

A toto je další píšeň z alba In a World Like This při jehož natáčení začal vznikat dokumentární film o kdysi slavné kapele, která se snaží dostat zpět ke svým fanouškům.

Píseň má příznačný název: Show 'Em (What You're Made Of)

Další zajímavosti:

Sdílejte článek
Štítky album hudební skupina Backstreet Boys dokumentární In a World Like This What You're Made of